Az Fejér-Fog Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Termékek Menü

Fölény a LED-technológiában

A W&H 125 éve meghatározó szereplője a nemzetközi fogászati szakmának. Számos űttörűmunka amely a salzburgi családi vállalkozás szinonimájává vált, nap mint nap meghatározó elemként szolgálja világszerte a fogorvosok munkáját. A W&H technológiai erejét a fogászati eszközök LED-technológiájának területén is bizonyítja. A legújabb fejlesztés az első LED-gyűrűvel ellátott fogászati turbina. 

A világ első turbinája 5 LED-del

Teljes árnyékmentesség munka közben...ez idáig csak egy beteljesületlen állom volt a fogorvosok részéről. 2014-ben a W&H-nak sikerül a műszaki csúcsteljesítmény: öt, sterilizálható, fényintenzív, gombostű nagyságú LED, gyűrű formájában kerül az új Synea Vision turbina kis fejébe beépítésre. A felhasználó számára nem csak a feljavult látási viszony hanem a kezelés alatti megnövekedett biztonságérzetből is az előnyére szolgál. Ezeken kívűl, köszönhetően az ergonómikus formának és a kisméretű fej kialakításnak az operációs területhez való hozzáférés nagymértékben  leegyszerűsödött. A különleges karcálló felületkezelés ezen felül növeli az eszköz esztétikáját, eleganciáját valamint értékállóságát. 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus