Az Fejér-Fog Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Termékek Menü

Az EGY, ami felgyorsítja a napi működését

A fogászati rendelő tulajdonosok kedvence a sok munkaidőt megtakarító, ezáltal hatékonyság növelő Assistina, gépi kézidarab ápoló, mely most még több időt és költséget spórol meg tulajdonosa számára.

Assistina One – Gondoskodás egy gombnyomásra

Az elmúlt évek járványügyi történései mindannyiunk életében olyan nem várt helyzeteket és nehézségeket hoztak, melyeknek hatására jelentősen megemelkedtek a higiéniai követelmények, ennek természetesen közvetlen hatása van a fogorvosi rendelőkre is.

Az asszisztensek több időt szánnak a fertőtlenítésre, sterilizálásra, éppen ezért egyre növekszik azoknak a technikai berendezéseknek a szerepe, melyek segítséget nyújthatnak a tisztítási és karbantartási folyamatban.

Kézidarab tisztítás és olajozás 18 másodperc alatt

Az új Assistina One a népszerű előző modell összes technológiai fejlesztését felülmúlja, hiszen majdnem kétszer olyan gyors, mint az Assistina 301. Az Assistina új modelljének 18 másodperces tisztítási és olajozási ideje kategóriája leggyorsabbja a piacon, mely automatikus kenést és tisztítást biztosít a forgóeszközök számára.

W&H Quick Connect

A W&H új készüléke új Quick Connect rendszerrel felszerelt, mely nagy segítség a kézidarabok közötti váltáshoz. A márkaspecifikus csatlakozásoknak köszönhetően az új gépi tisztító könnyen adaptálható turbinákhoz, egyenes és könyökdarabokhoz.

Válassza ki a megfelelő adaptert, csatlakoztassa egyszerűen és már kezdheti is a tisztítást és az olajozást!

HEPA szűrővel a tiszta levegőért

Használata teljesen biztonságos és környezetkímélő, ugyanis a gép filterrendszere - mely HEPA szűrővel felszerelt - arról is gondoskodik, hogy fertőzőanyag mentes, tiszta levegő távozzon a készülékből, így tökéletesen megfelel a higiéniai elvárásoknak.

Hosszú élettartama, kiváló minőségű anyagai és a W&H minősége hozzájárulnak ahhoz, hogy környezeti lábnyoma a lehető legkisebb legyen.

Maximális kenés Minimális olaj fogyasztással

Az integrált automatikus olajadagoló és intelligens folyamatfelügyeleti rendszer mindig a megfelelő mennyiségű olajat juttatja ki, ami hosszútávon rendkívül jövedelmezővé teszi a készüléket. Több mint 2800 műszer karbantartható egyetlen ápolókészlettel, így rengeteg pénzt, időt és olajspray dobozt takaríthat meg. Maximális kenéssel minimális fogyasztás mellett az Assistina One rendkívül gazdaságos megoldás.

 

Kézidarab gépi tisztítás és olajozás – hatékonyan, gazdaságosan - Assistinával

Az Assistina tisztítógép, a kézi-és könyökdarabok ápolását és tisztítását szolgálja, használatával a spray-tisztítással kapcsolatban felmerülő problémákat teljes mértékben áthidalja.

Az ápolási folyamat gombnyomásra lefut, vagyis a forgó részek kenése, a belső tisztítás és a sűrített levegővel történő átfújás rövid feldolgozási idővel zajlik.

A forgó mozgás során az olaj optimálisan oszlik el és egy egyenletes kenőréteget képez, így az apró szennyező részecskék feloldódnak, végül eltávoznak.

A karbantartó egység tökéletes ápolást biztosít és elvégzi a megfelelő kenési ciklusokat, amelyek elengedhetetlenek a fogászati kézidarabok tökéletes működéséhez és hosszú élettartamához.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus