Az Fejér-Fog Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Termékek Menü

WK-900 LT Synea Vision POWER gyorsító könyökdarab, 1:4, fényes

Ár:
827.723Ft
WK-900 LT Synea VISION POWER gyorsító könyökdarab, áttétel: 1:4, fényes, fej Ø 10,7 mm, FG-befogás Ø 1,6 mm, nyomógomb, 3-spray, kerámia csapágyak
Cikkszám: 30418000
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Synea Power Edition: A legkeményebb anyagokra

A Synea Power Edition kézidarabok kifejezetten a nagy igénybevételű anyagok, mint például a káriesz, kavitások, tömések, koronák és hidak eltávolítására lettek kifejlesztve. Ezek az új gyorsító könyökdarabok a teljesen egyedi fekete nyomogombbal különösen robosztusak és tartósak. 

Ezek a darabok a tökéletes megoldást jelentik az olyan modern kerámia-anyagok esetén mint pl. a cirkon, melyet a restauratív fogászatban egyre gyakrabban használnak. Így ez a top aktuális bővítése a Synea kézidarab családnak a tökéletes kiegészítése az Ön meglévő kézidarab szortimentjéhez. 

Nagy igénybevételű beavatkozásokhoz

  • Fogpótlások egyre gyakrabban készülnek cirkonból. Ezzel egyidőben ezen anyagok felvágására és eltávolítására kevesebb hangsúlyt fektettek. 

  • A nagy hajlítószilárdságából és keménységéből adódóan a cirkon (...) eltávolítása gondot jelent. Fogtechnikai cirkon vágása gyakran több fúró vagy koronafelvágó tönkre-meneteléhez vezet. Ez időveszteséget okoz a kezelésnél, amely frusztrációt vált ki mint a páciensnél, mind az orvosnál. 

  • A cirkon felvágása 1,5-7-szer több ideig tartott mint az LD (Lithiumdiszilikát-üveg kerámia) és L (Leuzit-üvegkerámia) felvágása. 

Tanulmányok kimutatták, hogy

[…] a nagy vágási erő inkább csökkenti a vágási teljesítményt cirkonnál, ahelyett, hogy javítaná.(1)

[…] a nagyobb erő cirkon vágásánál [...] a gyémántfúró károsodását okozza, amely csökkenti a marási mélységét.(1)

[…] a nagyobb erő jobban károsítja a szuper-nagyszemű fúrókat, amely idővel csökkenti a vágási teljesítményt. (3)


A cirkon-felépítmények eltávolítása egy nagy igénybevételű eljárás. Hagyományos kézidarabok nehézkesen tudnak lépést tartani a megnövelt vágási teljesítmény-irénnyel. 

A megnövelt lehordási teljesítmény érdekében megnövelt nyomásnál, a fúró (v. koronafelvágó) sokkal hamarabb elhasználódik(1, 3) és thermikus károsodás következhet be élő fogon(2). A Synea Power Edition használatával nagyobb nyomóerő kifejtése nélkül növelhető a vágási teljesítmény. 

(Foto: Dr. Irina Taha)


Extra erős fúró-befogás 

A befogó-erő hihetetlen 20%-kal történő növelésével az újragondolt FG-befogórendszer tökéletesen alkalmas a nagy szilárdságú anyagokhoz való használatra.   


 Többszörös spray nagy vízátengedéssel az optimális hűtés érdekében

A három megnagyobbított fúvókával, amely optimálisan van pozícionálva a fúró köré, több mint 50 ml/perc vízátfolyást tesz lehetővé, a Synea Power Edition így nagyszerű hűtési- és vágási teljesítményt nyújt. 

A beépített, karbantartást nem igénylő sprayfilter hatékonyan akadályozza meg a fúvókák eltömődését és biztosítja az állandó magas vízminőséget.  


 

Három a magyar igazság

A speciális 900-as sorozattal a W&H három különösen nagy teljesítményű gyorsító könyökdarabot fejlesztett ki. 

A Synea-család prémuim sorozata -a Synea Vision - a WK-900 LT kézidarabbal kerül kiegészítésre, míg a Synea Fusion kínálata a WG-900 A (fény nélkül) és a WG-900 LT (fényes) kézidarabokkal bővül. 

Fejmagasság fúróval (19 mm) 22.9mm
Fejméret Ø 10.7mm
Furók FG-fúró
Motor csatlakozás ISO Standard
Világítás Száloptika
Áttétel 1:4 gyorsítás
Spray 3-szoros
VTSZ 90184990
36 hónap garancia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!