Az Fejér-Fog Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Termékek Menü

Lisa Remote 22

Ár:
3.775.329Ft
2.829.166Ft
Cikkszám: 19932180
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Lisa sterilizátor

Hihetetlen kívül & belül 

Az új Lisa sterilizátorok -  a legmagasabb igényekre kifejlesztve: hihetetlenül felhasználóbarát köszönhetően az EliSense-nek. Hihetetlen visszakövethetőség akár az egyes eszközig vagy eszköz-szettig, köszönhetően az integrált EliTrace-nek. Hihetetlenül hatékony a szabadalmaztatott Eco Dry + technológiának.

Lisa sterilizátorok: minden várakozást felülmúlnak

Hihetetlen kívül

"Olyan sok elem, hihetetlen technológia és olyan sok precíziós alkatrész - minden a megfelelő helyen és készen arra, hogy egy High-end B-osztályos autokláv igényeinek megfeleljen."

Hihetetlen belül

"Olyan sok elem, hihetetlen technológia és olyan sok precíziós alkatrész - minden a megfelelő helyen és készen arra, hogy egy High-end B-osztályos autokláv igényeinek megfeleljen."

  • EliSense: " Ez a kitűnő technológia a LED-indikátorainak és a kijelzőnek köszönhetően egy pillanat alatt információt nyújt a ciklus státuszáról, a hőmérsékletőrl és a munkafolyamat optimalizációjáról. "
  • EliTrace: " Először van arra lehetőség, hogy a sterilizációs folyamatot az egyes eszközig vagy eszközszettig lebontva vissza tudjuk követni és dokumentálni. Mindezt további szoftver és számítógép nélkül. "
  • Eco Dry +: " Az Eco Dry + technológia hozzáigazítja a szárítási időt a rakományhoz. Ez lerövidíti a ciklusidőt, meghosszabbítja az eszközei élettartamás és csökkenti az energia fogyasztást. "
  • Intuitív felhasználói felület
  • Tökéletes ergonómia

EliSense

Státusz Sense, hőmérséklet Sense és Smart Sence: három hihetetlen innováció összefoglalva az EliSense technológiaként - az intelligens kommunikációs rendszer LED indikátorok és a kijelzőn keresztül.

Minden információ a Ciklus státuszról, hőmérsékletről, a munkafolyamatok optimalizálásáról és az eredményekről egy pillantásra. 

EliTrace

Teljes dokumentáció külön szoftver és számítógép nélkül

A magas higiéniás standard minden rendelő fokmérője. Az új generációs Lisa sterilizátorral ez a standard további optimalizálásra kerül. Az EliTrace a Lisa új, kibővített dokumentációs rendszere. Lehetővé teszi akár minden egyes eszköz vagy eszköz-szett visszakövethetőségét - külön szoftver vagy számítógép nélkül. Az eredmény: magas higiéniás nívó a rendelőknek és a pácienseiknek.

Kibővített dokumentáció

Az új Lisa sterilizátorok lehetővé teszik a sterilizációs folyamat papírmentes dokumentációját az egyes eszközökig - további szoftver vagy számítógép nélkül.

W&H Steril App

A W&H Steri App egy csúcsmodern alkalmazás okostelefonra ill. tabletre amellyel a rendelőjében lévő autoklávot vezérelheti és felügyelheti a státuszát. Ezen kívül az alkalmazással a fogászati eszközeit egy sterilizációs cikluson belül beszkennelheti és visszakövetheti, valamint egy csatlakozó táblázatban elmentheti.

 

Letöltés az App Storeból 

 

Letöltés a Google Play Storeból

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek