Az Fejér-Fog Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Termékek Menü

MB-301 Assistina ONE kézidarab ápoló + 1 Qucik ISO +1 Quick RM

Ár:
775.145Ft
699.859Ft
MB-301 Assistina ONE kézidarab ápoló készülék, takarékos, hatékony és gyors kézidarab ápolás, két adapterrel: 1 Quick ISO és Quick RM
Cikkszám: 30398003
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Assistina ONE – W&H Quick Connect csatlakozással

 

 A ONE, amely felgyorsítja a munkámat.

Gyors, rugalmas és alapos: Az Assistina ONE megkönnyíti a fogászati kézidarabok ápolását, a munkafolyamatok felgyorsításával. A kategóriája leggyorsabb ciklusidejével és kiváló eredményekkel az innovatív Assistina ONE egy csúcs ápolási megoldás.


 


A ONE tökéletes ápolásért 

Az Assistina One a legjobb választás a fogászati eszközök, mint a kézidarabok, luftmotorok és levegős depurátorok ápolására. A W&H új generációs egy portos készüléke a különleges Quick-Connect rendszerrel van ellátva, mellyel a kézidarab típusok közötti váltás még egyszerűbbé válik. Könnyedén igazítható a rendelő egyedi igényeihez és fennakadás nélkül illeszthető be a munkafolyamatba. 


A ONE, amely egy gombnyomásra áll készen

 

A teljes olajozás és spraycsatorna-tisztítás csupán 18 másodpercig tart. Ezzel  az Assistina ONE a leggyorsabb ápolási megoldás a kategóriájában. A készülék kizárólag sűrített levegővel működik. 

Elektromos csatlakozásra nincsen szükség. Az Assistina ONE pillanatok allatt felállítható és üzembe helyezhető. Az egy-érintéses indítógombbal és a praktikus patronos rendszerrel az olaj és tisztítófolyadék utántöltése egyszerű, tiszta és gyors, és így a készülék a kézidarabok ápolása terén magas követelményű fogászati rendelők számára az ideális és modern megoldás. 


A ONE a nagyobb alaposságért

Csúcsminőségű kézidarabok csúcsminőségű ápolást igényelnek

Valóban a szak és tárgyszerű ápolás a kézidarabok élettartamában és értéktartásában jelentős szerepet játszik. A készülék gondoskodik a tökéletes ápolásról és a fogásztai kézidarabok funkciójához és hosszú élettartamához szükséges olajozást a megfelelő módon végzi el. 

Az Assistina One gondoskodik az meghajtás összes alkatrészének az alapos olajozásáról, a spraycsatornák megfelelő tisztításáról és a belső alkatrészek megszárításáról a sűrített levegő segítségével. 

Narancs: A meghajtás alkatrészeinek alapos olajozása

Zöld: A spraycsatornák megfelelő tisztítása és a belső alkatrészek megszárítása sűrített levegő segítségével


A ONE, a nagyobb gazdaságosságért

A kézidarabok ápolása az Assistina One készülékkel gazdaságosabb mint a manuális olajozással vagy mint más rendszerekkel. 

Az intelligens folyamat-ellenőrzés precízen adagolja az olajat. Ebből az okból az Assistina One olyan rendkívüli módon gazdaságos. Csupán egy Care Szett több mint 2.800 kézidarab ápolására elegendő, amely időt, pénzt és üres spraydobozok tömkelegét takarítja meg. Maximális olajozás minimális fogyasztás mellett -  így az Assistina One egy renbkívül gazdaságos megoldás

 


A ONE, a jobb fenntarthatóságért 

Az Assistina One teljesít minden elvárást ami felmerülhet egy környezetbarát és fenntartható ápolási megoldással kapcsolatban. Kizárólag sűrített levegőre van szüksége, és független az elektromos csatlakozásoktól. Hosszú élettartam, csúcsminőségű anyaghasználat és "Made in Austria" - minőség a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja hátra. 

Egy Assistina One Care Szett annyira kiadós mint 20 spraydoboz ápolóolaj (400 ml/spraydoboz) 
 


A ONE, nagyobb rugalmasságért

Az Assistina One teljesen a felhasználóik igényeirhez igazodik.

Különböző adapterek magas fokú rugalmasságot biztosítanak, az intuitív dizájn a könnyű kezelhetőséget és nagyszerű munkaeredményeket eredményez: az ápoló készülék új generációja csupán egy csatlakozóval a kézidarabok, motorok és depurátorok ápolását teljesen új szintre emeli. 

Quick ISO - kézi és könyökdarabokhoz:

Ouick RM - turbinákhoz, scalerekhez, luftmotorokhoz:


A ONE, a nagyobb variálhatóságért

 

A márkaspecifikus csatlakozásokhoz, mint pl a Roto Quick, válassza ki a megfelelő adaptert, csatlakoztassa, és indítsa a készüléket!

A teljes adapterválasztékért kérjük kattintson ide!

Sürített levegő igény Igen, 5-10 bar
Áramellátás Nincs
Ciklusidő 18 mp
Spraycsatorna tisztítása Igen
Eszköz olajozása Igen
Külső méretek (Szé x Ma x Mé) 166 x 243 x 383
Tömeg 2,2 kg
Gyári tartozékok Quick RM adapter (06395100); Quick ISO adapter (06422600); ONE Care Set (08064970)
VTSZ 84798997

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!