Az Fejér-Fog Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Termékek Menü

Tényleg W&H?

Ne hagyja magát hamisítványok által megtéveszteni

A fogászati ipar is egyre inkább átfertőződik a hamisított termékekkel. Első sorban hamisított turbinákat valamint kézi és könyökdarabokat árusítanak különböző internetes felületeken. Elsőre sokszor nehéz lehet megkülönböztetni az eredetit a hamisítványtól. A külső megjelenésben az eltérések gyakran minimálisak. Hamisított gyógyászati eszközök használatától óvva intünk mindenkit. A hamisítványok nem rendelkeznek termék-részletekkel, minőségi sajátosságokkal valamint a törvényileg előírt azonosítókkal és engedélyekkel. A kezelések ilyen eszközökkel ebből adódóan egészségügyi és jogi veszélyeket tartogat a páciens és a kezelő személyzet számára. Ezen felül ezek az "alkalmi vételek" hosszú távon gazdasági kockázatokat jelentenek. Ezen hamisítványok élettartama és működése összehasonlítva az eredetivel jelentősen korlátozott, a kapcsolódó szolgáltatások és javításuk többnyire nem létezik ill. nem lehetséges. 

 

Mielőtt vásárol

A W&H-eszközök a legjobb minőségű anyagokból kerülnek legyártásra, szigorú minőségbiztosítási vizsgálatokon mennek keresztül valamint minden követelményt teljesítenek amit egy ellenőrzött gyógyászati eszköznek kell. Miről ismerhető fel egy hamisítvány és mire ügyeljen különösen a vásárlás során:

  • ÁR

Túl szép, hogy igaz legyen! Az ár több mint 30% -kal tér el az átlagos eladási ártól.

 

  • MÁRKA

A márkajelzések, logók rosszul vagy rossz minőségben jelennek meg. A csomagoláson helyesírási hiba, sérülés található, vagy hiányos benyomást kelt. 

 

  • AJÁNLAT

Képek, termékleírások vagy használati utasítások nem egyeznek az ajánlattal. 

 

  • FORGALMAZÓ

W&H valamint hivatalos W&H partnerek nem árusítanak termékeket olyan felületeken mint az eBay, Amazon, Wish vagy Alibaba. 

 

Melyik a hamisítvány?

 

(Cikk a wh.com oldalról átemelve)

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus