Az Fejér-Fog Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Termékek Menü

Új lehetőségek és előnyök az implantációs fogászatban

Az implantációs fogászat területén a technológiai innovációk folyamatosan új lehetőségeket és előnyöket kínálnak a fogorvosok és pácienseik számára. Az egyik leginnovatívabb fejlesztés a piezo technológia, amely jelentősen javítja a sebészeti eljárások precizitását és a páciensek komfortját. Ebben a cikkben áttekintjük a piezo technológia előnyeit és alkalmazásait az implantációs fogászatban, valamint bemutatjuk, hogyan integrálható a piezo modul az Implantmed készülékbe.

A piezo technológia előnyei az implantációs fogászatban

1.   Precíziós Vágás és Minimális Szöveti Traumák

A piezo technológia ultrahangos rezgéseket használ a csont és a kemény szövetek vágására. Ez a módszer sokkal pontosabb, mint a hagyományos fúrók, és minimálisra csökkenti a környező lágy szövetek sérülését. Az eredmény kevesebb vérzés és gyorsabb gyógyulás.

2.   Nagyobb Biztonság és Kontroll

Az ultrahangos technológia lehetővé teszi a fogorvosok számára, hogy nagyobb kontrollt gyakoroljanak a vágási folyamat felett. Megkönnyíti a sebész munkáját: az ultrahangos technológiának köszönhetően nagy precizitással kizárólag csontszövet anyagát távolítja el. A csontot körülvevő lágyszövet sértetlen marad

3.   Csökkentett Posztoperatív Fájdalom és Duzzanat

Mivel a piezo technológia minimálinvazív, a műtét utáni fájdalom és duzzanat jelentősen csökken. Ez növeli a páciensek komfortját és lerövidíti a felépülési időt, lehetővé téve a gyorsabb visszatérést a mindennapi tevékenységekhez.

A Piezo technológia alkalmazásai az implantációs fogászatban

1.   Csontvágás

A piezo technológia kiválóan alkalmas. Az ultrahangos vágás lehetővé teszi a pontosabb csontpreparációt, ami kulcsfontosságú az implantátumok sikeres beültetéséhez.

2.   Sinus Lift (Arcüregemelés)

Az arcüregemelés során a piezo eszközök használata csökkenti a membrán perforációjának kockázatát. Az ultrahangos rezgések finomabb és kontrolláltabb vágást tesznek lehetővé, ami biztonságosabbá teszi az eljárást.

3.   Kibővített Sebészeti Alkalmazások

A piezo technológia széles körben alkalmazható különféle sebészeti beavatkozások során, beleértve a ciszta eltávolítást, gyökércsúcs rezekciót és különböző parodontális műtéteket is. Az eszközök sokoldalúsága és precizitása javítja a sebészeti eredményeket.

A Piezo Modul integrálása SI-1023 Implantmed készülékbe

1.   Egyszerű Beépítés és Használat

Az SI-1023 Implantmed készülékhez hozzáadható piezo modul egyszerűen integrálható a meglévő rendszerbe. A modul könnyen csatlakoztatható, és kompatibilis a készülék vezérlő szoftverével, így a fogorvosok gyorsan és hatékonyan használhatják a piezo technológiát.

2.   Korszerű Szoftverfrissítések

Az Implantmed rendszer folyamatos szoftverfrissítései biztosítják, hogy a piezo modul mindig naprakész legyen a legújabb technológiai fejlesztésekkel. A frissítések automatikusan telepíthetők, így a felhasználók mindig a legújabb funkciókat és javításokat élvezhetik.

3.   Moduláris Rendszer

Az Implantmed moduláris felépítése lehetővé teszi a különböző sebészeti eszközök egyszerű kombinálását. A piezo modul mellett más kiegészítők is integrálhatók, mint például az Osstell Beacon, amely az implantátum stabilitását méri és dokumentálja. Ez a moduláris megközelítés növeli a rendszer rugalmasságát és hatékonyságát.

 

A piezo technológia az implantációs fogászatban új lehetőségeket és előnyöket kínál, amelyek jelentősen javítják a sebészeti eljárások minőségét és a páciensek komfortját. A precíziós vágás, a minimális szöveti trauma, a csökkentett posztoperatív fájdalom és a gyorsabb gyógyulás mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a piezo technológia egyre népszerűbbé váljon a fogorvosi praxisokban. Az SI-1023 Implantmed készülékkel való integráció pedig biztosítja, hogy a fogorvosok a legmodernebb eszközökkel dolgozhassanak, és a legmagasabb szintű ellátást nyújthassák pácienseiknek.

A W&H sebészeti készülékek – Implantmed és Piezomed – lehetővé teszik a szájsebészeti beavatkozások biztonságos és precíz elvégzését az implantológia, a mikrosebészet és a kiscsontsebészet területén. A termékválaszték biztosítja, hogy minden szakember megtalálja az igényeinek megfelelően felszerelt sebészeti egységet.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus