Az Fejér-Fog Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Termékek Menü

Hasznos tudnivalók fogorvosi rendelő fertőtlenítéséről

 

A fogorvosi rendelőben alkalmazott fertőtlenítőszerek kiválasztása rendkívül fontos, mivel ezek határozzák meg a rendelő tisztaságát és biztonságosságát. A fogorvosi rendelők gyakran komoly műtéteket és beavatkozásokat végeznek, ezért kiemelten fontos a megfelelő higiénia fenntartása. A nem megfelelő fertőtlenítőszer vagy sterilizáló rendszer használata súlyos fertőzéseket okozhat.

A Fejér Fog Kft. széles választékban kínál fertőtlenítőszereket, melyek a fogászati rendelők hatékony fertőtlenítésben vesznek részt. Ezek a termékek hatékonyan pusztítják el a baktériumokat és vírusokat, biztosítva ezzel a megfelelő tisztaságot az eszközök és a rendelő felületei számára.

 

Melyek a fő szempontok, amelyeket figyelembe kell vennem a fertőtlenítőszer kiválasztásakor?

A fertőtlenítőszer kiválasztásakor három alapvető szempontot kell mindig figyelembe venni: a kívánt hatékonyságot, azaz a termék azon képességét, hogy a kórokozók széles skáláján aktív legyen, az elvárt hatékonyságot, vagyis azt, hogy a termék képes-e elérni a maximális hatékonyságot. a lehető legrövidebb idő alatt, koncentrált termékek esetén pedig a lehető legalacsonyabb koncentrációval és végül a szükséges kompatibilitással, azaz a termék felhasználásának lehetőségével anélkül, hogy fennállna annak a veszélye, hogy az eszköz vagy a felület károsodását, tönkremenetelét vagy használatának érvénytelenítését kezelt.

 

Hogyan válasszam ki a megfelelő fertőtlenítőszert a rendelőmhöz?

A kórokozó mikroorganizmusok azon kategóriáitól függően, amelyekre a fertőtlenítőszer hatásos, a fertőtlenítés különböző szintjeit különböztetjük meg; magas, közepes és alacsony. A praxis teljes biztonsága érdekében mind a betegek, mind a kezelők számára a használandó fertőtlenítőszer kiválasztásának mindig olyan termékre kell esnie, amely magas szintű fertőtlenítést biztosít.

 

Minden kórokozó egyformán ellenáll a fertőtlenítőszereknek?

Nem, a kórokozók nagyon eltérő ellenálló képességgel rendelkeznek attól függően, hogy milyen fertőtlenítőszerrel próbálják megszüntetni őket. A kórokozók különböző fajtái eltérő mértékben ellenállóak a fertőtlenítőszerekkel szemben. A "legkevésbé rezisztens kórokozók" könnyebben elpusztíthatók a fertőtlenítőszerek által, míg a "legrezisztensebbek" nehezebben irtják ki őket, és magasabb szintű fertőtlenítést igényelnek.

 

Minden fertőtlenítőszer egyforma?

A fertőtlenítőszerek nem egyformák, összetételük és a bennük lévő hatóanyag(ok) alapján sokféle típus létezik.

Az ideális fertőtlenítő gyorsan hat, minimalizálva ezzel a kezelések közötti időt, és növelve a rendelő működésének hatékonyságát. Ezenkívül, a fertőtlenítő anyagoknak költséghatékonynak is kell lenniük, hogy ne terheljék meg túlzottan a rendelő költségvetését. Környezetvédelmi szempontból is előnyös, ha a termék környezetbarát, lehetőleg biológiailag lebomló.

Biztonság szempontjából elengedhetetlen, hogy a fertőtlenítőszerek ne okozzanak allergiás reakciókat vagy egyéb egészségügyi problémákat a rendelőben dolgozóknak és a betegeknek. Ezenfelül kompatibilitás szempontjából is fontos, hogy a választott termék ne károsítsa a rendelőben lévő különféle felületeket és anyagokat, valamint maradékmentesen távozzon, így nem befolyásolva a kezelések minőségét és a környezet tisztaságát.

Az ideális fertőtlenítőszereknek először is rendkívül hatékonynak kell lenniük a különféle baktériumok, vírusok és egyéb kórokozók ellen, hogy megóvják a betegeket és a személyzetet az esetleges fertőzésektől

 

Bemutatkozik a Be Pro család

 A vállalat elkötelezettségét az egészségügyi szektorban alkalmazott, megbízható és fenntartható megoldások iránt a „People have Priority” szlogenjével és alapértékeivel – megbízhatóság, nyitottság, szakértelem és fenntarthatóság – hirdeti. Ebben a szellemben jött létre a BePro termékcsalád, mely egy gyors és hatékony megoldás a mindennapi tisztítási és fertőtlenítési feladatokra.

A BePro segítségével a W&H fertőtlenítő- és tisztítószereket kínál felületekhez, műszerekhez, szívórendszerekhez, automatizált újrafeldolgozáshoz és kézápoláshoz.

A BePro portfóliója összesen tizennyolc tisztító- és fertőtlenítőszerből áll, öt különböző alkalmazási területhez. Az alkalmazási területtől függően a termékek színekre vannak osztva, ami megkönnyíti a felhasználók számára.

A BePro jellemzője a széles patogén spektrum: baktericid, mikobaktericid, tuberkulocid, gombaölő, virucid hatása.

BePro – Felületek

Az összes felület alapos tisztítása és fertőtlenítése a higiéniai lánc fontos része. A termékek átfogó védelmet nyújtanak a nem invazív orvosi eszközök és egyéb felületek számára.

BePro -Műszer fertőtlenítő

Hatékony fertőtlenítő koncentrátum orvosi és fogászati műszerekhez, mely több mint 100 patogén mikroorganizmusra hatásos és 5 percen belül kezd hatni és15 percen belül teljesen vírusölő. 2 liter koncentrátum 100 literhez elegendő.

BePro – Elszívórendszerekhez

A BePro termékei a fogászati szívórendszerek és a köpőtálak tisztítására és fertőtlenítésére szolgálnak.

BePro — Kézápolás

Teljes körű védelem és gondozás. A bőr- és kézápolás a tisztítástól a végső hidratálásig nap mint nap kihívást jelent.

 

Az új W&H Be Pro termékcsalád minden szinten meggyőző: a termékek széles körben lefedik a kórokozókat, valamint magas fertőtlenítési és tisztítási hatékonyság jellemzi őket.

További részletekért érdeklődjön a WH hivatalos magyarországi forgalmazójától a Fejér Fog-Kft-től.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus