Az Fejér-Fog Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Termékek Menü

Emeljük a szintet - bármikor - az upgradelhető autoklávval!

 

Az új LARA XL autokláv teljesítménye, gyorsasága és visszakövethetősége bármikor upgradelhető az Aktiváló Kód Rendszer segítségével. Ezen felül a 27-28 literes B-típusú autoklávok között az új LARA a leggyorsabb sterilizáló ciklussal rendelkező autokláv. És ez még nem minden...

 

 

Az autokláv egy olyan berendezés, amellyel minden egészségügyi szolgáltatónak rendelkeznie kell, éppen ezért sterilizációs berendezések jelentőségét nem kell ecsetelni a fogászati szakmában dolgozó szakembereknek. A felhasználási igények és a beszerzésre fordított összeg függvényében számos lehetőség áll a fogorvosok rendelkezésére.

Energiatakarékosság? Gyorsaság? Digitális dokumentáció? Kapacitás?

Ha nem vagyunk tisztában a modern készülékek képességeivel, akkor érdemes alaposan tájékozódni, hiszen egyes gépek olyan kényelmi funkciókkal rendelkeznek, melyek nagy segítséget adhatnak a mindennapi munkafolyamtok szervezésében.

W&H az autoklávok élén

A páciensek növekvő száma, az egyre szigorodó hatósági előírások egyre nagyobb kihívások elé állítják nemcsak a fogorvost, de a rendelkezésre álló technológiát is. A termékinnováció a korlátok leküzdéséről szól, mely a W&H törekvésének középpontjában áll. A cég arra törekszik, hogy olyan korszerű technológiát és eszközöket fejlesszen, amelyek biztonságosabbá, hatékonyabbá és páciens és felhasználó központúvá teszik a fogorvosi rendelők munkáját.

Már ma, készen áll a holnapra - Az új Lara XL sterilizátor

A Lara XL minden várakozást felülmúl - több funkció, több innováció, nagyobb kapacitás - standard kivitelben minden olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, mely a gyorsaságot, a lekövethetőséget és az automatizmusokat biztosítja.

Autokláv kamra XL méretben

A Lara XL hatalmas, 28 literes kamrával rendelkezik. A nagyobb térfogat akár 7 kg becsomagolt műszer egy menetben (ciklusban) történő sterilizálását teszi lehetővé. A kamrában található egyedülálló és rendkívül rugalmas állványrendszer lehetőséget biztosít hat nagy tálca elhelyezésére és minden eddigi rakodási lehetőséget felülmúl.

Sterilizálás „zöld megoldással”

A szabadalmaztatott Eco Dry + technológia automatikusan a töltet tömegéhez igazítja a szárítási időt, így csökkenti a ciklusidőket és optimalizálja az energiafogyasztást. Ez a „zöld megoldás” minimális szinten tartja a szükséges hőterhelést, meghosszabbítva ezáltal a műszerek élettartamát.

Az autokláv integrációja a munkafolyamatokban

A Lara XL egy kifinomult és jövőbe mutató műszaki koncepción alapul, amely lehetővé teszi a sterilizátor egyszerű csatlakoztatását más eszközökhöz a kezelés, a dokumentáció és a jelentés készítés egyszerűsítése érdekében. Az ioDent®rendszer vagy a W&H Steri App alklamazásával integrálhatjuk az autoklávot a digitális eszközök munkafolyamatába.

A W&H Steri App egy modern applikáció, mellyel okostelefonon és tableten keresztül távolról vezérelheti és felügyelheti az autokláv státuszát. Ezen felül az alkalmazással szkennelheti és visszakövetheti az egyes sterilizációs ciklushoz tartozó fogászati eszközöket, valamint hozzárendelheti azokat a megfelelő adatbankhoz.

Bővíthető sterilizátor

A Lara XL két W&H aktiválási kóddal bővíthető. Az EliTrace nyomon követhetőséget kínál, mely kulcsfontosságú funkció a munkafolyamatok hatékonnyá, biztonságossá és átláthatóvá tételéhez. Az EliTrace dokumentációs rendszerével a sterilizációs folyamat külön szoftver nélkül követhető az eszközön. Vonalkódot használva minden csomag felcímkézésre kerül, a sikeres sterilizálásról pedig értesítést kapunk.

A Fast Cycle egy kiegészítő funkció, amely lehetővé teszi a csomagolatlan eszközök sterilizálását mindössze 20 perc alatt.

A berendezés Back-up funkcióval is rendelkezik, így minden ciklusadatot automatikusan elment, a biztonságosabb adatvédelem érdekében.

Felhasználóbarát autokláv

Az új Lara sterilizátorok menü rendszere és színes érintőképernyője rendkívül egyszerűen használható, az opciók széles skálája kezelhető segítségükkel. A víztartály kézi feltöltését egy integrált tölcsér segíti elő.

Még több innováció

A Lara XL feszegeti a határokat a kapacitás, az energiatakarékosság és a gyors B ciklusok terén. Csatlakoztathatóságának és fejlett nyomon követési lehetőségeinek köszönhetően a sterilizátor minden egyéni igényt képes kielégíteni.

Minden igényhez a tökéletes sterilizátort                 

A sterilizálók széles választékával a W&H minden igényhez a tökéletes sterilizátort kínálja.

A cég egyik célkitűzése, innovatív, megbízható és gyors sterilizátorok fejlesztése, amelyek tökéletesen illeszkednek az egyénhez, a fogászati praxishoz és a munkafolyamatokhoz.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus