Az Fejér-Fog Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Termékek Menü

Elvárás, nem luxus! - Autoklávok a fogászati rendelők higiéniájáért

 

A magas szintű rendelői higiénia ma már nem luxus, hanem elvárás.

Mindegyik autoklávnak megvan a saját erőssége és specializációja, de az ergonómia, kezelhetőség és funkcionalitás terén vannak óriási eltérések, melyben az egyéni preferenciák döntenek. Ha nem vagyunk tisztában a modern készülékek képességeivel, akkor érdemes alaposan tájékozódni, hiszen egyes gépek olyan kényelmi funkciókkal rendelkeznek, melyek nagy segítséget adhatnak a mindennapi munkafolyamtok szervezésében.

A legjobb autokláv a legjobbaknak

Az egyre növekvő páciensszám és az egyre szigorúbb hatósági előírások fokozatosan növekvő kihívások elé állítják nemcsak a fogorvosokat, hanem a rendelkezésre álló technológiát is.

A W&H fő célkitűzése a termékinnováció, mellyel könnyedén áthidalják a korlátokat. A cég olyan fejlesztésekre törekszik, amelyek korszerű technológiát és eszközöket kínálnak, ezáltal biztonságosabbá, hatékonyabbá és a páciensek és felhasználók igényeire összpontosítóvá teszik a fogorvosi rendelők munkáját.

A Lara XL autokláv több funkció, több innováció, nagyobb kapacitás - standard kivitelben minden olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, mely a gyorsaságot, a lekövethetőséget és az automatizmusokat biztosítja.

Csatlakoztathatóságának és fejlett nyomon követési lehetőségeinek köszönhetően a sterilizátor minden egyéni igényre készen valamint garantálja a munkafolyamat teljes irányítását, mellyel időt takarít meg, és teljes védelmet nyújt Önnek és pácienseinek.

Nagy térfogatú kamra

A Lara XL hatalmas, 28 literes kamrával rendelkezik. A nagyobb térfogat akár 7 kg becsomagolt műszer egy menetben (ciklusban) történő sterilizálását teszi lehetővé. A kamrában található egyedülálló és rendkívül rugalmas állványrendszer lehetőséget biztosít hat nagy tálca elhelyezésére és minden eddigi rakodási lehetőséget felülmúl.

Csökkenő idő - csökkenő energia - Energiatakarékos Autoklávok

A szabadalmaztatott Eco Dry + technológia automatikusan a töltet tömegéhez igazítja a szárítási időt, így csökkenti a ciklusidőket és optimalizálja az energiafogyasztást. Ez a „zöld megoldás” minimális szinten tartja a szükséges hőterhelést, meghosszabbítva ezáltal a műszerek élettartamát.

Aktiváló Kóddal elérhető még: egy S-típusú gyorsciklus, csomagolatlan szemikritikus rakományhoz. 

Távoli irányítás - Sterilizálás otthonról

A Lara XL egy kifinomult és jövőbe mutató műszaki koncepción alapul, amely lehetővé teszi a sterilizátor egyszerű csatlakoztatását más eszközökhöz a kezelés, a dokumentáció és a jelentés készítés egyszerűsítése érdekében. Az ioDent®rendszer vagy a W&H Steri App alkalmazásával integrálhatjuk az autoklávot a digitális eszközök munkafolyamatába.

A W&H Steri App egy modern applikáció, mellyel okostelefonon és tableten keresztül távolról vezérelheti és felügyelheti az autokláv státuszát. Ezen felül az alkalmazással szkennelheti és visszakövetheti az egyes sterilizációs ciklushoz tartozó fogászati eszközöket, valamint hozzárendelheti azokat a megfelelő adatbankhoz.

W&H Steri App Fő funkciók:

Sterilizátor távirányítása: Akár 4 sterilizátor is vezérelhető távolról.
Továbbfejlesztett visszakövethetőség: Az EliTrace-funkciót teljes mértékben támogatja és az alkalmazás lehetővé teszi egy fogászati eszköz-adatbank létrehozását közvetlenül az okos-eszközön keresztül. 
Ezen funkció mellett a fogászati eszközök nyilvántartása és visszakövethetősége is integrálva van.
Jelentés-készítés: Az alkalmazással kezelési jelentést tud készíteni, amelyben bizonyos kezelések adatait tudja rögzíteni.
Felhasználók kezelése: Az autokláv felhasználóit közvetlenül az okos-eszközön keresztül tudja létrehozni és adminisztrálni. 
Back-up funkció: Minden ciklusadatot automatikusan elment, az adatok jobb védelmezése érdekében.

Bővíthető autokláv funkciók

A Lara XL két W&H aktiválási kóddal bővíthető. Az EliTrace nyomon követhetőséget kínál, mely kulcsfontosságú funkció a munkafolyamatok hatékonnyá, biztonságossá és átláthatóvá tételéhez. Az EliTrace dokumentációs rendszerével a sterilizációs folyamat külön szoftver nélkül követhető az eszközön. Vonalkódot használva minden csomag felcímkézésre kerül, a sikeres sterilizálásról pedig értesítést kapunk.

A Fast Cycle egy kiegészítő funkció, amely lehetővé teszi a csomagolatlan eszközök sterilizálását mindössze 20 perc alatt.

A berendezés Back-up funkcióval is rendelkezik, így minden ciklusadatot automatikusan elment, a biztonságosabb adatvédelem érdekében.

Aktiváló Kóddal elérhető még: egy S-típusú gyorsciklus, csomagolatlan szemikritikus rakományhoz. 

Egyszerű használat

Az új Lara sterilizátorok menü rendszere és színes érintőképernyője rendkívül egyszerűen használható, az opciók széles skálája kezelhető segítségükkel. A víztartály kézi feltöltését egy integrált tölcsér segíti elő.

Innováció 

A Lara XL feszegeti a határokat a kapacitás, az energiatakarékosság és a gyors B ciklusok terén. Csatlakoztathatóságának és fejlett nyomon követési lehetőségeinek köszönhetően a sterilizátor minden egyéni igényt képes kielégíteni.

A döntésünk legfontosabb szempontja a sterilizációs folyamat zökkenőmentes és hatékony lezajlása, de a választás attól függ, hogy a rendelőnek milyen prioritások és specifikus igények vannak a sterilizáció terén.

Az olvasottak után Önben is felmerülhet jó néhány kérdés, a megfelelően korszerű és biztonságos autoklávokkal kapcsolatban. Szakavatott kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, bármilyen kérdést illetően.

Lépjen kapcsolatba velünk most!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus