Az Fejér-Fog Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Termékek Menü

Be Pro -Higiénia és fertőtlenítés 60 másodperc alatt

BePro

A fogorvosi praxisok számára elsődleges prioritás az ellátott betegek és a dolgozók biztonságának teljes körű biztosítása. Ennek érdekében a munkaterületek és berendezések hatékony és gyors tisztítása és fertőtlenítése elengedhetetlen. A W&H most kibővítette innovatív és hatékony higiéniai megoldásait, új felületfertőtlenítő termékekkel gazdagítva a palettát.

A biológiai veszélyeztetettség számos mikroorganizmus, így baktériumok, sejtek és vírusok jelenlétéből ered, melyek szennyezik a levegőt, a vizet és a munkafelületeket. A küldetés a baktériumok számának kontrollálása, ezzel minimalizálva a fertőzési kockázatokat.

Miből áll egy komplett felület tisztítási eljárás?

Minden egyes kezelés után, amikor a beteg elhagyja a rendelőt, kiemelten fontos, hogy a biológiai szennyeződésekre érzékeny felületeket alaposan fertőtlenítsük. De vajon miért is olyan létfontosságú ez?

A magas fordulatszámú fogászati eszközök és aeroszolos spray-k sajnos ideális terjesztői lehetnek a fertőző ágenseknek, amelyek a levegőben szállva különböző felületekre kerülhetnek. Ez teszi nélkülözhetetlenné, hogy minden kezelés után teljeskörű tisztítást és fertőtlenítést végezzünk.

Ahol a vér vagy nyál fröccsenhet, vagy aeroszolos spray elérhető, ott minden felületet megfelelő védőfóliával kell lefedni, hogy csökkentsük a környezetszennyezés kockázatát. Természetesen, a kezelések után a felületeket gondosan fertőtleníteni kell, használva az erre megfelelő eszközöket.

Hogyan tegyük biztonságossá a fogorvosi rendelőt?

A nem sterilizálható és nem cserélhető eszközöket alkohol alapú fertőtlenítőszerrel kell fertőtleníteni, és nedves-száraz eljárást követve törölni kell.

A fertőtlenítést a következő helyeken kell elvégezni:

-a fogorvosi szék fejtámlája

-a fogászati egység billentyűzete, vezetéke, nem eltávolítható egységei

-a műtőlámpa fogantyúi a fogászati egységen

-a köpőcsésze környéke

Minden nap, speciális tisztítószereket, úgy, mint baktericideket, fungicideket, viricideket és mikrobactericideket kell használni a fertőtlenítés során. Ezek a szerek biztosítják, hogy a különböző kórokozók ne maradjanak meg a felületeken és ne jelentsenek veszélyt. A munkafolyamatok felgyorsítása érdekében, fertőtlenítő spray-k és nedves fertőtlenítő kendők is használhatók, amelyekkel időt és energiát spórolhatunk. A cél a magas szintű higiéniának fenntartása mellett az idő optimalizálása. Minden egyes beteg után fontos a rendelőt megfelelően szellőztetni, az orvosi hulladékot eltávolítani, és a padlót alaposan megtisztítani. Ez nem csak a rendelő frissességét és tisztaságát garantálja, hanem az újabb kórokozók bevitelének elkerülését is.

BePro tisztítás

Be Pro-egyszerű megoldás!

A fogorvosi rendelőben alkalmazott fertőtlenítőszerek kiválasztása rendkívül fontos, mivel ezek határozzák meg a rendelő tisztaságát és biztonságosságát. Az ideális fertőtlenítőszereknek először is rendkívül hatékonynak kell lenniük a különféle baktériumok, vírusok és egyéb kórokozók ellen, hogy megóvják a betegeket és a személyzetet az esetleges fertőzésektől.

Biztonság szempontjából elengedhetetlen, hogy a fertőtlenítőszerek ne okozzanak allergiás reakciókat vagy egyéb egészségügyi problémákat a rendelőben dolgozóknak és a betegeknek. Ezenfelül kompatibilitás szempontjából is fontos, hogy a választott termék ne károsítsa a rendelőben lévő különféle felületeket és anyagokat, valamint maradékmentesen távozzon, így nem befolyásolva a kezelések minőségét és a környezet tisztaságát.

Az ideális fertőtlenítő gyorsan hat, minimalizálva ezzel a kezelések közötti időt, és növelve a rendelő működésének hatékonyságát. Ezenkívül, a fertőtlenítő anyagoknak költséghatékonynak is kell lenniük, hogy ne terheljék meg túlzottan a rendelő költségvetését. Környezetvédelmi szempontból is előnyös, ha a termék környezetbarát, lehetőleg biológiailag lebomló.

A felhasználóbarátság is kritikus szempont; a fertőtlenítőszereknek könnyen és egyszerűen alkalmazhatónak kell lenniük, nem igényelhetnek bonyolult használati eljárásokat. A fertőtlenítőszereknek meg kell felelniük a releváns helyi és nemzetközi egészségügyi és biztonsági előírásoknak, szabványoknak, valamint a termék illata és konzisztenciája is befolyásolhatja a betegek és a dolgozók komfortérzetét.

A W&H az IDS 2023 kiállításon mutatta be először a „BePro – Professional Protection” új higiéniai portfóliót, mely már Magyarországon is elérhető.

A Hatékony és gyors megoldás az orvosi eszközök és felületek szakszerű tisztítására

  A BePro új fertőtlenítő törlőkendői citrom illattal most egy hatékony és gyors megoldást kínálnak a nem invazív orvosi eszközök fertőtlenítésére. Ezek az előáztatott törlőkendők számos előnyt kínálnak a felhasználóknak.

15 másodpercen belül megkezdik a munkát

A BePro fertőtlenítő törlőkendők kiváló hatékonyságot kínálnak a kórokozók elleni harcban. Több mint 100 patogén mikroorganizmusra hatásosak, és már 15 másodpercen belül elkezdik a hatásukat kifejteni.

Fertőtlenítés 60 másodperc alatt

A teljes hatás elérése mindössze 60 másodperc alatt megtörténik, így biztosítva az orvosi eszközök gyors és hatékony fertőtlenítését.

Maximális anyag kompatibilitás

Ezek a törlőkendők kompatibilisek több mint 250 különböző anyaggal, ideértve a műbőrt és az akrilüveget is. Ez lehetővé teszi széles körű felhasználásukat az orvosi környezetben, anélkül, hogy károsítanák az eszközöket.

Kíméli az eszközöket

Az alacsony alkoholtartalom, amely kevesebb mint 50%, biztosítja, hogy az eszközök ne sérüljenek meg, miközben hatékonyan fertőtlenítik azokat.

Gyorsan, magától szárad

A BePro törlőkendők maradékmentes szárítást biztosítanak, így nincs szükség utólagos öblítésre vagy törölgetésre. Ez időt és erőforrásokat takarít meg az orvosi személyzetnek.

Megfelelőség és tanúsítványok

A BePro fertőtlenítő törlőkendők megfelelnek az EN 13624, EN 13727, EN 14476 és EN 16615 európai szabványoknak, amelyek az antimikrobiális hatékonyság és a fertőtlenítőszerek hatékonyságát szabályozzák, mely garantálja a termék megbízhatóságát és hatékonyságát az orvosi környezetben.

A törlőkendők bőrgyógyászatilag is teszteltek, így biztonságosan használhatók az érzékeny bőrrel rendelkező betegeknél is.

 

A W&H, melynek küldetése, hogy olyan fogászati és a szájsebészeti megoldásokat fejlesszenek, gyártsanak a fogorvosok és a páciensek érdekében, melyek minőségéért és megbízhatóságáért magas színvonalú garanciát vállalnak.

A vállalat elkötelezettségét az egészségügyi szektorban alkalmazott, megbízható és fenntartható megoldások iránt a „People have Priority” szlogenjével és alapértékeivel – megbízhatóság, nyitottság, szakértelem és fenntarthatóság – hirdeti. Ebben a szellemben jött létre a BePro fertőtlenítő törlőkendő, mely egy gyors és hatékony megoldás a mindennapi tisztítási és fertőtlenítési feladatokra. A BePro törlőkendők az orvosi eszközök tisztításában és fertőtlenítésében alkalmazva biztosítják a betegek és az egészségügyi szakemberek biztonságát, ezzel tovább erősítve a W&H vállalat küldetését és elkötelezettségét a minőségi egészségügyi megoldások iránt.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus