Az Fejér-Fog Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

W&H megoldások - Fejér-Fog szolgáltatások

Mit nyújt Önnek a Fejér-Fog Kft?

A W&H ars poeticája "középpontban az ember". Ennek a mottónak szeretne megfelelni a Fejér-Fog Kft is. A W&H csúcsminőségű, páciens és felhasználó-központú termékeihez olyan szolgáltatásokat , szervizt és terméktámogatást nyújtunk, melyek hűek a fenti irányelvhez. 

W&H Technical Premium Service

A Prémium Szerviz olyan kölcsönös elkötelezettséget jelent a W&H és a Fejér-Fog Kft. között, amely garantálja, hogy szervizünkben csak eredeti W&H alkatrészeket használunk, azokat eredeti szerszámokkal építjük be valamint gyári mérőműszerekkel végezzük az ellenőrzéseket. A szervizben dolgozó munkatársaink folyamatos gyári szervizképzésen vesznek részt. Ez az együttműködés garancia arra, hogy Ön, mint W&H-t használó orvos:

  • gyors szervizszolgáltatásban részesüljön,
  • az összes felmerülő költséget könnyen áttekinthesse,
  • profitáljon a több mint 20 éves szakmai tapasztalatból.
  • Továbbá futárszolgálat teszi kényelmesebbé és még gyorsabbá a javítást. 

PEOPLE HAVE PRIORITY

Aki az emberi egészség védelme érdekében fejleszt eszközöket, soha nem tévesztheti szem elől, hogy eközben mindig az ember áll a középpontban. A W&H innovatív és gyakorlatias fogászati megoldásokat fejleszt az ember életminőségének javítására.

Ebből a szempontbó az embert a három legfontosabb megjelenési formájában kell szemlélni. Kiindulási pontnak nem tekinthetünk mást, mint a páciens érdekeit. Csupán ennek figyelembevételével lehetséges az egyén egészségének folyamatos javítása. nem kevésbé fontos számunkra a felhasználóink érdeke. 

Csak azok a felhasználóink képesek pácienseink lehető legjobb ellátására, akik a termékeink és szolgáltatásaink minősége, valamint komplex megoldásaink iránt valóban lelkesednek. Ugyanúgy szívügyünk a munkatársaink jóléte, hiszen ők azok, akik tehetségükkel és kiegyensúlyozottságukkal nap, mint nao biztosítják és fejlesztik a W&H család sikeres alapjait. A csapatmunkára épülő fejlesztések rendkívüli dinamizmust visznek a vállalatva. Nagyon fontos ezt a dinamikát megőrizni, hiszen ez teszi a W&H-t a világon kivételessé.

Büszkék vagyunk arra, hogy nagy múltú, egészséges családi vállalkozásként szilárdítottuk meg a fogászati szakmában filozófiánkat. 

Középpontban az ember

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév vagy egyéni vállalkozó neve: Fejér-Fog Kft.
Szolgáltató székhelye, telephelye ill lakcím: 1118, Budapest, Breznó-köz 11
Cégjegyzékszám v egyéni vállalkozói igazolvány száma:
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:
Elérhetőség: info@fejerfog.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: 
Adószám:
Hatósági eng. szám (amennyiben szükséges a tevékenység végzéséhez):

 

Munkatársaink:

<
 

Fejérváry Gábor
Tulajdonos;
Tanácsadás, termék és szerviz-szakértő
Tel: +36 20 9381 492
E-mail: info@fejerfog.hu

 

Fejérváry Márk
értékesítés, marketing
Tel: +36 20 8065 659
E-mail: info@fejerfog.hu

 

Csenki Attila
értékesítés, tanácsadás, 
Tel: +36 20 3669 325
E-mail: info@fejerfog.hu

 

Martinecz Zsuzsa
értékesítés, tanácsadás
Tel: +36 70 4320 324
E-mail: info@fejerfog.hu

 

Reszegi Attila
szerviz
Tel: +36 20 8066 565
E-mail: info@fejerfog.hu