Az Fejér-Fog Kft. a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Termékek Menü

Lisa Remote 17

Új Lisa Remote autokláv: még gyorsabb, még kezesebb, még nagyobb szerelem!
Cikkszám: 19931180
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás

Lisa sterilizátor

Hihetetlen kívül & belül 

Az új Lisa sterilizátorok -  a legmagasabb igényekre kifejlesztve: hihetetlenül felhasználóbarát köszönhetően az EliSense-nek. Hihetetlen visszakövethetőség akár az egyes eszközig vagy eszköz-szettig, köszönhetően az integrált EliTrace-nek. Hihetetlenül hatékony a szabadalmaztatott Eco Dry + technológiának.

Lisa sterilizátorok: minden várakozást felülmúlnak

Hihetetlen kívül

"Olyan sok elem, hihetetlen technológia és olyan sok precíziós alkatrész - minden a megfelelő helyen és készen arra, hogy egy High-end B-osztályos autokláv igényeinek megfeleljen."

Hihetetlen belül

"Olyan sok elem, hihetetlen technológia és olyan sok precíziós alkatrész - minden a megfelelő helyen és készen arra, hogy egy High-end B-osztályos autokláv igényeinek megfeleljen."

  • EliSense: " Ez a kitűnő technológia a LED-indikátorainak és a kijelzőnek köszönhetően egy pillanat alatt információt nyújt a ciklus státuszáról, a hőmérsékletőrl és a munkafolyamat optimalizációjáról. "
  • EliTrace: " Először van arra lehetőség, hogy a sterilizációs folyamatot az egyes eszközig vagy eszközszettig lebontva vissza tudjuk követni és dokumentálni. Mindezt további szoftver és számítógép nélkül. "
  • Eco Dry +: " Az Eco Dry + technológia hozzáigazítja a szárítási időt a rakományhoz. Ez lerövidíti a ciklusidőt, meghosszabbítja az eszközei élettartamás és csökkenti az energia fogyasztást. "
  • Intuitív felhasználói felület
  • Tökéletes ergonómia

EliSense

Státusz Sense, hőmérséklet Sense és Smart Sence: három hihetetlen innováció összefoglalva az EliSense technológiaként - az intelligens kommunikációs rendszer LED indikátorok és a kijelzőn keresztül.

Minden információ a Ciklus státuszról, hőmérsékletről, a munkafolyamatok optimalizálásáról és az eredményekről egy pillantásra. 

EliTrace

Teljes dokumentáció külön szoftver és számítógép nélkül

A magas higiéniás standard minden rendelő fokmérője. Az új generációs Lisa sterilizátorral ez a standard további optimalizálásra kerül. Az EliTrace a Lisa új, kibővített dokumentációs rendszere. Lehetővé teszi akár minden egyes eszköz vagy eszköz-szett visszakövethetőségét - külön szoftver vagy számítógép nélkül. Az eredmény: magas higiéniás nívó a rendelőknek és a pácienseiknek.

Kibővített dokumentáció

Az új Lisa sterilizátorok lehetővé teszik a sterilizációs folyamat papírmentes dokumentációját az egyes eszközökig - további szoftver vagy számítógép nélkül.

W&H Steril App

A W&H Steri App egy csúcsmodern alkalmazás okostelefonra ill. tabletre amellyel a rendelőjében lévő autoklávot vezérelheti és felügyelheti a státuszát. Ezen kívül az alkalmazással a fogászati eszközeit egy sterilizációs cikluson belül beszkennelheti és visszakövetheti, valamint egy csatlakozó táblázatban elmentheti.

 

Letöltés az App Storeból 

 

Letöltés a Google Play Storeból

Műszaki adatok

Lisa ciklusok

Sterilisationszyklus B-Universal 134 B-Prion 134 B-Universal 121 Fast cycle
Temperatur: 134 °C 134 °C  121 °C 134 °C
Haltezeit (Minuten): 4 18,5 20,5 3,5
Gesamtdauer des
Zyklus (Minuten)
einschließlich
vollständiger
Trocknung:
  Typische
Beladung
Typische
Beladung
Lisa 17
Automatisch von
21 bis 41
28
Automatisch von
36 bis 57
43 35 bis 62 13 bis 20
Lisa 22
Automatisch von
21 bis 45
39
Automatisch von
35 bis 57
43 35 bis 67 13 bis 21
Beladung Lisa 17:
Beladung Lisa 22:
maximal massiv 4,5 kg/typisch 2 kg/maximal porös 1,5 kg
maximal massiv 6 kg/typisch 2 kg/maximal porös 2 kg
unverpackt max. 2 kg
unverpackt max. 2 kg
Container Beladung Lisa 17 / 22: maximal 9 kg maximal 9 kg
Testzyklen: Helix/Bowie Dick/Vakuumtest
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!